Stockholm är Sveriges huvudstad som har något för alla smaker. Här finns allt det som huvudstäder i världen erbjuder av upplevelser. Bland annat museer, shopping, nöjesparker och stort restaurangutbud. Men här finns även storlagen natur, hela Stockholms övärld som är en fantastisk skärgårdsmiljö.

Där salt och sött möts

Stockholm ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön. Här möts Mälarens söta vatten Östersjöns salta. Vilket gör landskapet spännande med vatten runt många av stadsdelarna i Stockholm. Här kan du finna tips på aktiviteter som du kan göra under din vistelse.

Skärgården

Något som du inte bör missa är Skärgården i Stockholm. Skärgården består av 30 000 öar varav ungefär 200 är bebodda. Vill du besöka öarna åker du med skärgårdsbåtarna, som har både korta och långa turer. Fjäderöarna är lämplig som dagsutflykt och Sandhamn för dig som vill stanna lite längre. Föredrar du genuin skärgårdsbebyggelse rekommenderar vi Arholma.

Sommaren i Stockholm

På sommaren blommar verkligen Stockholm upp och har alltid varit ett populärt resmål bland turister från hela världen. Vilket gör det extra viktigt att vara ute i god tid för att boka ett bra boende. Det är helheten av resan som gör att du får en fin upplevelse.