Vintern känns kanske fortfarande långt borta, men i pandemins kölvatten har nu reslusten vaknat. Flera resebolag rapporterar om rekordförsäljning under de senaste veckorna. Funderar du på ett ovanligare resmål eller om du vill resa bort just över jul- och nyårshelgen är det dags att boka nu. Varför inte resa till solen och tanka lite D-vitamin?

Högtryck på höstlovet

Hade du tänkt resa bort över höstlovet kan det däremot redan vara för sent vad det gäller charterresor. Under höstlovsveckan är det många som vill passa på att resa och efterfrågan blir således större än under någon annan vecka under hela året. Till de stora vinterresmålen, såsom Thailand, Kanarieöarna och Egypten för att nämna några, är utbudet däremot stort. Dit finns det nästan alltid gott om platser kvar.

Lite nya strandkläder

När du har bestämt resmål och äntligen bokat din resa är det dags att se över garderoben. Passar bikinin fortfarande och sitter badshortsen som de ska? Ska du ändå lyxa till hösten med en solresa kan du gott passa på att skämma bort dig lite, beställ något nytt att ha på dig på stranden. Snart ligger du där i solstolen, kanske med en paraplydrink vid din sida. Då känns höstrusket garanterat långt borta.