Här hittar du alla de ställen inom Mat & Dryck på stockholmnoje.se. Vi har samlat de bästa restaurang- och kaféupplevelserna som Stockholm har att erbjuda. Från eleganta fine dining-restauranger till mysiga kaféer där du kan njuta av en kopp kaffe och något sött. Oavsett om du är en matentusiast, en kaffedrickare eller bara letar efter en trevlig plats att äta på, har vi något för dig.

 

I vår stadsguide hittar du allt från populära brunchställen med rikliga bufféer till trendiga cocktailbarer där du kan njuta av innovativa drinkar. Vi har också listat de restauranger som specialiserar sig på olika kök, från sushi till italienska rätter, så att du kan hitta din favoritmatstil i Stockholm.

För de som söker något unikt har vi inkluderat information om matmarknader och food trucks där du kan prova olika kulinariska upplevelser från olika delar av världen. Dessutom kommer du att upptäcka några dolda pärlor som inte är så välkända, men som erbjuder fantastiska smaker och atmosfärer.

Oavsett om du är en lokalinvånare som vill utforska nya smakupplevelser i staden eller en besökare som vill få en smak av Stockholm, har vi samlat all information du behöver för att planera din nästa måltid eller fikastund. Bläddra igenom våra listor och hitta de perfekta ställena inom Mat & Dryck som passar dina önskemål och stämning.

Ta en kulinarisk resa genom Stockholm och upptäck de bästa Mat & Dryck-upplevelserna som vår vackra stad har att erbjuda. Vi är säkra på att du kommer att hitta några favoritställen som du kommer att vilja återvända till om och om igen. Bon appétit!