Visst finns det en hel del fotboll att se i Stockholm med omnejd. Men om man har ett stort fotbollsintresse så kanske man gärna vill se något mer än Allsvenska matcher.

Idag så kan man på ett par timmar resa för att se fantastisk fotboll i exempelvis England. Det kan antingen vara Premier League eller The Championship som hägrar. Något längre ner i Europa så finns hittar vi Bundesliga i Tyskland och La Liga i Spanien. Vad än du har intresse för så finns möjligheterna att åka ner för att uppleva riktigt bra fotboll. Det är en magisk upplevelse att få kliva in i stora arenor som Anfield eller annat gigantisk fotbollsarena när det spelas match.

Att lyssna på folkets jubel och sorl innan en match och när startsignalen går få se det man kanske enbart sett på TV tidigare är något magiskt. Så klart så hinner man med annat än fotbollen. Även om det är varför man åker så kommer man at få tid för sightseeing och shopping för den som är sugen. Åker man till England så ligger London öppen för en massa härliga upplevelser. Se till att planera in något eller några ställen som ni bara måste få se innan ni åker hem till Sverige igen.