Även om Stockholm har mycket att erbjuda så kanske man vill åka iväg för att få uppleva något annat. Under vinterhalvåret så kanske man gärna åker till något varmare land för att få sol och bad. Under andra tider på året så kanske man lockas av golfspel i annat land. Även om det finn s gott om golfklubba i Stockholm så kan det vara kul att få spela på någon annan bana.

GO Sport Travel är företaget man ska kontakta om man vill boka en golfresa. Ta en titt på vad som erbjuds och boka redan er resa idag för ert golfäventyr. Kanske det är The Open som ni vill åka och titta på. Vill ni spela så är det Selsdon Estate Golf Club, Stoke Park eller The Grove som gäller. Här får ni på historisk mark uppleva golfspelande i världsklass. Strosa runt i slottsmiljöer och upplev luncher och middagar i oslagbar miljö. Så klart så ligger fokus på golf och detta kommer ni inte att bli besviken på.

Även om Stockholm erbjuder fina golfbanor så blir det något helt annat att åka till platser som man aldrig spelat på tidigare. Golftraditionen i exempelvis England är helt annorlunda än vad vi ser här i vårt egna land. Vissa kan det vara bekvämt att boka en paketresa där allt redan är klart. Ni åker ut till Arlanda och kliver på planet. Med transfer från flygplatsen så är ni relativt snabbt på plats och kan checka in på hotellet. En god middag och ni kan börja ladda för en härlig weekend med golf.