Besök olika spa och badhus i Stockholm

Efter en intensiv helg med stadsvandring, museibesök, shopping, god mat, barbesök, dans och nattsudd kan det vara skönt att ägna söndagen åt något mer avslappnande innan du tar tåget hem på kvällen. Så varför inte låta din kropp glida ned i ett varmt bad eller unna ditt ansikte en välgörande behandling. Ett varmt bad har faktiskt flera hälsobringande effekter.

Stort utbud

I Stockholm med omnejd finns det flera intressanta spa och badhus. Allt från klassiska badhus som Centralbadet och Sturebadet till nyare havsbad och japanskt spa. Det finns också spa som är inrymda på översta våningen i ett höghus. På så sätt kan du blicka ut över en stor del av Stockholm samtidigt som du sitter i badet. Tänk på att många spa är inrättade på hotell. Då krävs det ofta att du bokar rum där eftersom antalet externa gäster till spaanläggningarna är begränsat.

Det finns dock flera badhus du kan besöka för ett dagsbesök. Ifall du är mer intresserad av motionssimning finns det flera simhallar att välja på. Det finns faktiskt två anläggningar som har 50-metersbassänger. Vad du än väljer kan det vara en idé att packa ner badkläder inför nästa Stockholmsresa eller varför inte se till att skaffa något nytt innan du far.