Zlatan

Fotbolls EM 2015 närmar sig med stormsteg. Sverige spelar i grupp B och första matchen går av stapeln mot Italien redan den 18/6 klockan 18:00 på kvällen.

Vi hoppas att alla Stockholmare redan nu börjat ladda hårt inför sommarens fotbollsmatcher med landslaget i EM. Sveriges grupp är minst sagt brutal, med motståndarlag som Italien, England och Portugal, så vårat svenska landslag behöver varje knuten tumme som det svenska folket klarar av att samla ihop. För de Stockholmare som inte själva kan åka ner och se matcherna på plats, finns istället möjligheten att mötas upp på någon utav våran stads många trevliga restauranger och sportbarer, för att tillsammans heja fram landslaget till seger.

Det första målet blir alltså att försöka ta sig ur gruppspelet, men även om det är tråkigt att inse, är Sverige helt klart underdogs i samtliga utav matcherna och mycket ska klaffa rätt för att vi alla ska få fira tillsammans. Vad än resultatet i matcherna blir, ska man ändå inte glömma bort att glädjas åt fotbollen i sig. Turneringar som EM och VM är folkfester som ger oss alla chansen att komma ihop oss som nation och för en gång skulle dra åt samma håll.

Gå in på supporterprylar.se och skaffa dig din egen uppsättning svenska supporterprylar för att på riktigt backa landslaget i sommar. Det kommer vara trevligt att se de blågula färgerna välla fram ur hus och hem för att tillsammans stödja Zlatan och det andra grabbarna i kampen om EM-guldet. Vem vet, kanske vill det säg som så att allting går vägen och att ödet placerar oss i final. Tänk vad roligt att få dela den upplevelsen med alla andra svenskar och Stockholmare sjungandes svenska ramsor på någon utav stadens barer.