Har det varit mycket på arbetet den sista tiden? Det kanske är dags att ta en weekend i huvudstaden och vila upp sig och få njuta av allt som Stockholm har att erbjuda. Oavsett vilken tid på året som man kommer till staden så finns det något att uppleva för alla.

Boka i god tid förväg

Ta en koll i kalendern för att se vilken helg som skulle passa bäst för att åka till Stockholm. När helgen är bestämd så ta en sväng till Avionero och kolla upp flyg till Arlanda Stockholm. Oavsett var man bor i landet så finns det för det mesta billiga flyg till Arlanda. Skriv in var du ska åka ifrån och välj Arlanda som ort du ska åka till. Där efter så väljer du dag du vill flyga till Stockholm och datum för din hemresa. Välj den tid som passar er bäst och boka flygbiljetter direkt online.

Väl framme i Stockholm

Väl framme i Stockholm så har ni redan bokat ett hotell i centrala delarna. Här finns det ett stort urval i alla prisklasser. Frågan är bara hur pass ni ska lyxa till det. Det valet lämnar vi till er. Efter ni checkat in på hotellet så är ni säker hungriga efter flygresan. Hos Gastrogate  kan man i förväg kolla upp någon trevlig restaurang, kanske i närheten av det hotell ni bokat. Njut av en god middag innan ni däckar på hotellet och laddar för lördagens strapatser på stan.

Helgnöjen i City

I Stockholm så händer det alltid något och lördagar är en stad då många lediga beger sig in till city för att strosa, sätta sig på caféer och barer för att umgås och ha det trevligt. Vill man bara strosa runt och göra detta så finns alla möjligheter i centrala delarna av stan för ett trevligt café eller någon bar att uppsöka. Framåt eftermiddag så kanske man vill äta någon bit mat och även här kan man genom Gastrogate kolla upp innan och förboka någon härlig restaurang. Söndag får bli en shoppingdag med att bara flanera mellan de butiker som ligger centralt.