Alla vet ju att här i Stockholm så får man slå på stort om man vill att ens arrangerade party ska snackas och ryktas om i efterhand att det varit en riktigt jäkla brakfest utan dess like. Det finns en hel del som försöker på dess olika vis. Men vi tror oss ha ett recept som skulle kunna fungera ganska bra. Och fungerar det inte, ja då har ni ändå haft en riktigt bra och rolig fest.

För detta så kommer du att behöva en viss budget, men det hade du säkert redan räknat med. Det kommer att innefatta en hel del prylar och roliga saker som kommer att förgylla er kväll till premium. Vi vill tipsa om Partykungen.se där du i princip kommer att kunna hitta alla saker som behövs.

Det första vi tänker oss att du ska införskaffa är maskeraddräkter. Det finns ett rent löjligt stort utbud av dem, och är det cirka femtio personer som väntas komma på kalaset så kan du med lätthet skaffa 50 olika dräkter som gästen får klä på sig vid ankomst. Har du en mindre budget så får du helt enkelt meddela att maskeradklädnad är obligatoriskt.

Sedan kommer vi till bartillbehören. Du måste givetvis ha en del tillbehör för att stämningen ska kunna bli om än högre. Vad sägs som ölglas i olika former och ölsvepare som de så fint kallas. Dessutom behövs ju till ett kalas av denna dignitet en del drinkmixar, från vilka gästerna kan välja vadhelst de vill dricka. Glöm inte fruktsodan!

I övrigt finns det hundratals olika typer av dekorationer och tillbehör att välja bland. Se också till att skaffa fyrverkerier och ett tillstånd för detta. Att bränna av ett hederligt fyrverkeri framåt kvällningen kan ju aldrig bli något annat än succé! Så införskaffa detta och skumpan och vi kan lova att det blir en hejdundrande kväll.