Shower i Stockholm

”Nobody puts Baby in a corner” är det säkert många som kommer ihåg. Den repliken kommer från filmen Dirty Dancing, som våren 2012 gick upp som musikal på China Teatern och blev en stor succé. Nu mera härjar rockmusikalen Rock Of Ages på China Teatern, en komisk och rockfylld musikal med stora svenska komiker som Johan Rheborg och Peter Magnusson, sedan toppas föreställningen med Joacim Cans från Hammerfall, Kee Marcello från Europe och sångerskan Gladys del Pilar. Här får du uppleva klassiska världshits inom rocken och svulstiga powerballader.

Under årens lopp har flera stora musikaler och shower satts upp i Stockholm, och det gläder oss. Det kommer garanterat att sättas upp fler klassiker och för att hålla koll på vad som händer så kan vi tipsa om www.evenemang.se som håller koll på det mesta som händer på scener runt om i Stockholm och resten av Sverige. Vi listar här nedanför urval av ställen som brukar sätta upp musikaler och shower:

  • Göta LejonGötgatan 55116 24 StockholmTel: 08-505 290 00
  • China TeaternBerzelii Park 9111 47 Stockholm
  • RivalMariatorget 311891 Stockholm
  • MaximteaternKarlaplan 411460 Stockholm
  • CirkusDjurgårdsslätten 43-45Stockholm
  • Spaghettioperan ReginaDrottninggatan 71 A10369 Stockholm

Vi hoppas du kommer att få uppleva någon fantastiks musikal eller show framöver, det kan vara en upplevelse för livet. Och om du semestrar i Stockholm så givetvis så måste du göra ett musikalbesök eller kolla in någon av de shower som sätts upp på något av de fantastiska klassiska ställena!