Nattliv i Stockholmområdet

Stockholm är vida känt för sitt nattliv. Oavsett vad man har för smak gällande festande, musik och tempo så finns det något som passar i Sveriges huvudstad. 

Hiphop i Vardagsrummet

Om man vill ha lite mer rytm i musikvalet så är det vardagsrummet som gäller. Nattklubben har sedan ett par år tillbaka helt och hållet satsa på att spela hiphop och har en lugn och härlig atmosfär som förstärks av den trevliga personalen.

Fasching

Om man vill ha något ännu lugnare så är det Fasching som med sitt jazzfokus blir något alldeles speciellt. Varje i över 20 har klubben dessutom hållt öppet varje lördag för att spela de bästa och mest klassiska soul hitsen för att locka till dansgolvet. Allt som svänger och är från 60 och 70-talet får hänga med när skivspelarna börjar snurra.

En bit ut

Efter en kort resa med pendeltåget så befinner man sig i Södertälje och där kan man hitta ett annat vattenhål fyllt med musik och festande. På Telgias Salonger hålls regelbundet nattklubben öppet, ofta med intressanta och välkända artister. För att hålla sig uppdatera kan man antingen titta på evenemangskalendern som finns på deras hemsida eller helt enkelt besöka deras Facebooksida.

Mest känt i stan

Den utan tvekan mest kända nattklubben i Stockholm är Café Opera. Sedan sin start på 80-talet har de hela tiden legat på topp och varit stans allra kändistätaste ställen. Vill man ha lyx och glamour blandat med stans bästa feststämning så är det här man skall vara.  Kvällarna har dessutom olika teman för att göra det hela extra intressant och matcha kvällens musikansvarig.